Usluge

Čišćenje nakon građevinskih radova


Pružamo usluge čišćenja nakon građevinskih radova - stambene zgrade, kuće, poslovne i druge objekte, po cijeloj Zadarskoj županiji.

Građevinsko čišćenje spada u najzahtjevnija čišćenja. Tvrdokorne naslage od mase za fugiranje, cementa, žbuke, građevinskog ljepila i zidnih boja ponekad je vrlo teško odstraniti.

Ovisno o stupnju zaprljanja, kod većih tj. težih zaprljanja čišćenje odrađujemo strojevima.
Na taj se način ne oštećuju površine koje se čiste, što se zna desiti kod ručnog čišćenja zbog upotrebe snage kako bi se otklonile tvrdokorne mrlje i zaprljanja.

Strojnim čišćenjem ne upotrebljava se sila, jer stroj ravnomjerno istim pritiskom čisti, za razliku od ljudske ruke.

Za čišćenja utora na staklenim stijenama, prozorima i za uklanjanje zaštitnih folija i naljepnica koristimo i parne čistače.

Sa sobom donosimo svu opremu i uređaje potrebne za čišćenje kao što su ljestve, teleskope, profesionalne usisavače, strugače, metle, krpe, visokokvalitetne četke za ribanje, ručne filceve za ribanje, perače podova, parne čistače, profesionalne visokotlačne perače i raznovrsna namjenska sredstva...

Cijena čišćenja nakon građevinskih radova ili adaptacija ovisi o stupnju zaprljanja, o veličini i vrsti objekta.
Kako bismo odredili konkretnu cijenu izlazimo na teren i vršimo procjenu stanja objekta. Na temelju toga dogovaramo potrebno vrijeme za izvođenje radova, broj zaposlenika koji je potreban za izvođenje čišćenja, uvjete plaćanja i sve ostalo.

Kontakt

GREEN LINE, servis za čišćenje

Ulica Tomislava Ivčića 22 C, Zadar