Usluge

Dubinsko - strojno (kemijsko) čišćenje svih vrsta tapeciranog namještaja


Dvosjeda, Trosjeda, sofi, kutnih garnitura, fotelja, kreveta, box kreveta, madraca, tapeciranih stolica ...

Proces čišćenja: ili kako čistimo

Prilikom čišćenja tapeciranog namještaja prvo tretiramo zaprljane površine specijalnim sredstvima za uklanjanje mrlja (ukoliko postoje vidljiva zaprljanja).

Nakon toga s električnom ili ručnom četkicom (ovisi o vrsti materijala i jačini zaprljanja) četkamo tretiranu površinu namještaja.

Strojeve koje koristimo za dubinsko (kemijsko) čišćenje su profesionalni, ekstrakcijski strojevi koji imaju jaku usisnu snagu. Zašto je to važno napomenuti? Zato što nije cilj samo očistiti oku vidljiva zaprljanja, već je bitno izvući iz tapeciranog namještaja grinje, prašinu i ostala zaprljanja koja se nalaze unutar kutnih garnitura, madraca , fotelja i ostalog tapeciranog namještaja.

Nakon toga u stroj za dubinsko čišćenje ulijevamo vodu i adekvatno profesionalno sredstvo za čišćenje. Na ručici stroja nalazi se mehanizam kojim se uštrcava (voda i sredstvo), a potom se istovremeno ispire i skuplja (izvlači) tekućina koja se uštrcavala u tapecirani namještaj.
Na taj način izvlačimo nečistoću koja se nalazi unutar namještaja.

Naši klijenti mnogo puta ostanu neugodno iznenađeni kada im pokažemo vodu koju smo izvukli prilikom strojnog pranja namještaja.

Poslije dubinskog (kemijskog) čišćenja oprani namještaj mora se osušiti, najčešće to bude u toku dana suho.

Uz pomoć strojeva, profesionalnih sredstava za čišćenje i našeg dugogodišnjeg iskustva uspješno uklanjamo zaprljanja (mrlje) od kave, vina, različite hrane, ali i od bioloških zaprljanja.

Zašto Vi to ne možete očistiti sami?

Prvo pravilo - ne pokušavajte čistiti sami, pustite savjete s interneta, vjerujte nam tek tada nastaje pravi problem.
U većini slučajeva, ukoliko sami čistite samo još više utrljavate nečistoću u materijal, na taj način s vremenom se mijenja i sama struktura materijala.

Dakle, ono što smo mogli strojno oprati nakon Vaše intervencije najčešće više nije moguće očistiti.

Je li moguće očistiti sva zaprljanja s tapeciranog namještaja?

To ovisi o više faktora: o vrsti zaprljanja, materijalu, o tome koliko dugo stoji zaprljano.

Mi garantiramo da ono što je perivo to će se i oprati!

Mikrobiološka analiza uzorka tekućine izuzete nakon strojnog čišćenja madraca

Mikrobiološka analiza uzorka tekućine izuzete nakon strojnog čišćenja madraca

Nakon dubinsko-strojnog čišćenja madraca, uzeli smo uzorak tekućine nakon čišćenja i odnijeli ga na mikrobiološku analizu u laboratorij (to je tekućina koja je strojno izvučena tijekom pranja madraca).

Naglašavamo da je uzorak uzet tijekom čišćenja madraca klijentice koja redovito jednom godišnje koristi našu uslugu strojnog čišćenja. Znači, riječ je o madracu koji se redovito čisti, a na ploči uzorka vidljiv je popriličan broj bakterija, kolonija plijesni i kvasaca koji su pronađeni u uzorku.

J.S. Hamilton - Analiza

VAMA OSTAVLJAMO DA ZAKLJUČITE KOJE SVE "STANOVNIKE" BI PRONAŠLI U KREVETIMA, MADRACIMA, TROSJEDIMA I OSTALOM TAPECIRANOM NAMJEŠTAJU KOJI SE NIKADA NISU STROJNO OČISTILI!

Kontakt

GREEN LINE, servis za čišćenje

Ulica Tomislava Ivčića 22 C, Zadar