Usluge

Održavanje i čišćenje ureda i poslovnih prostora


Čist i uredan radni prostor stvara pozitivan dojam na vaše klijente, partnere i posjetitelje!

Pružamo usluge čišćenja i održavanja vašeg poslovnog prostora, ureda na području Zadarske županije. Vrijeme čišćenja prilagođavamo klijentu, što znači da vaše radne prostore možemo održavati u vremenu koje vama odgovara.

Vrste poslovnih prostora koje održavamo su: uredi, kancelarije, konferencijske dvorane, teretane, banke, laboratorije, ambulante, ljekarne, skladišta, garaže, trgovine...

Usluge čišćenja također prilagođavamo Vama, što znači da se dogovaramo koje poslove želite da obavljamo u vašem radnom prostoru.

Imamo individualni pristup prema klijentu, jer nisu svi poslovni prostori isti i samim time imaju različite prioritete i različite zahtjeve kod održavanja.

Prilikom čišćenja koristimo svoju opremu i sredstva za čišćenje, ukoliko Vi ne zahtijevate drugačije..

Jednom riječju čišćenje Vašeg radnog-poslovnog prostora i vaših ureda postaje isključivo naša briga!

Po čemu se razlikujemo od konkurencije?

Zahtjevi za čišćenje u održavanju poslovnih prostora i ureda se međusobno razlikuju.

Međutim, ono što svi zahtijevaju prilikom održavanja poslovnog prostora je pranje podova. U svakom poslovnom prostoru klijent zahtijeva redovito čišćenje podova.

Kod pranja podova ne koristimo uobičajenu opremu kao što su mopovi ili vještice, jer takav način čišćenja podova ne daje rezultate koji se postižu strojnim čišćenjem, odnosno peračem podova.

Perač podova uz pomoć rotirajuće četke i namjenskog profesionalnog sredstva „četka“ podnu površinu.

Peračem se istovremeno četka pod i usisava prljava vodu. Pod odmah ostaje čist i suh, što znači da se po njemu odmah može gaziti , jer ne ostaju nikakvi tragovi.

Tim načinom čišćenja podova podiže se standard čistoće i on je daleko veći nego kada se podovi peru klasično mopom ili sličnom opremom za pranje podova.

Također smo u mogućnosti pružiti vam i uslugu strojnog čišćenje tepiha i tepisona u vašim poslovnim prostorima.

Sva sredstva, oprema i uređaji koje koristimo uključeni su u dogovorenu cijenu.

Kontakt

GREEN LINE, servis za čišćenje

Ulica Tomislava Ivčića 22 C, Zadar